google-site-verification: google6590a88c01e00a2e.html
Kategóriák

Mozaik

NOX N633 Revolt narancs/kék cross bukósisak

NOX N633 Revolt narancs/kék cross bukósisak

29.900,-

NOX N633 Revolt fluosárga/kék cross bukósisak

NOX N633 Revolt fluosárga/kék cross bukósisak

29.900,-

Nox N128 Titán L Beépített napszemüveges nyitott robogó bukósisak

Nox N128 Titán L Beépített napszemüveges nyitott robogó bukósisak

29.900,-

Nap terméke

Benzincsap bedugós Aprilia, Yamaha, 
Piaggio, Gilera, Benelli Derbi Malaguti
Raktáron
1.500 Ft

Blog

Vásárlói vélemények

Nagyon sokat túrázunk a haverokkal, ha útba esik egy egy motoros bolt, benézünk. "Kár volt", sok pénzt hagytunk ott. Nagyon rugalmasak, futárral utánunk küldték, pénzt sem kértek érte. Remek srácok, nagyon ajánlom Őket.
Tavaly vettem egy cassida bukót, Második sisaknak jó lesz. Gondoltam. Azóta ez az elsődleges sisakom. Jó minőség, csndes.
Robogó alkatrészt kerestem a neten, náluk volt a legolcsóbb. Másnap itt volt, semmi gond nincs vele. Köszi srácok!
Csak jót tudok írni róluk, mindig ők az elsők. Évek óta vevőjük vagyok.
Vásárlásaimat mindig a neten kezdem. Közel húsz éve motorozom, náluk mindig megtalálom amit keresek, ha nincs beszerzik. Jó minőségű cuccokat árulnak, az azonos minőséghez képest nagyon jó áron.
Tisztességes kereskedők, nem minden áron - nagy dumával rábeszélni - akarják ráakasztani a vevőre a cuccokat. De mindig tudnak nagyon jót ajánlani!
Többször rendeltem tőlük alkatrészeket. A nem gyári cuccok tökéletesen megfeleltek rendeltetésüknek, nem volt probléma velük, az egyik legjobb árban vannak. Egyébként mindíg küldenek számlát. Előttük legtöbbször csak szállító levelet, vagy még azt sem kaptam., így a garancia is problémás volt.
A férjemnek rendeltem motoros kabátot. előtte egyeztettem velük a méretről, nagyon készségesek voltak, jó is lett. Nem mellesleg nagyon jó árban volt, és semmivel sem rosszabb mint amit nekem vettünk kétszer annyiért. Csak ajánlani tudom Őket
A piacon lévő motoros ruházatok között a legjobb ár érték arányt képviselik a termékeik. Maximálisan megkapom azt a minőséget, amit kifizetek. Sisakot, motoros ruhát csak náluk veszek magamnak és a páromnak is. Nagyon ajánlott üzlet.