Termékek Menü

Citromfű illóolaj 10 ml

Citromfű illóolaj 10 ml Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
549 Ft
439 Ft
Kedvezmény: 110 Ft
Cikkszám: 900101
Elérhetőség: Készlethiány, rendelés alatt
citromfű 100%-os tisztaságú természetes illóolaj, felhasználható aromalámpákhoz, párologtatásra, kozmetikumok és masszázsolajok készítéséhez.
Gyártó: Neuston
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:

Leírás és Paraméterek

100%-os tisztaságú természetes illóolaj, felhasználható aromalámpákhoz, párologtatásra, kozmetikumok és masszázsolajok készítéséhez. 

Alkalmazás: Antiszeptikus, fertőzésgátló és élénkítő hatású növény. Párologtatva fokozza az éberséget és a mentális frissességet. Fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő hatású, lábgomba és lábizzadás kezelésére használhatjuk. Gyomor-és májpanaszok esetén, gyomorrontás, hasgörcsök és hányinger ellen a szárított növény teája fogyasztható. Megfázásos tünetekre az illóolaj párologtatása javasolt, csökkenti a lázat, gyógyítja a megfázást. Magas A-vitamin tartalma miatt kozmetikumok készítéséhez, bőrápoláshoz, tonikként a zsíros bőr kezelésére használhatjuk. Illata távol tartja a szúnyogokat és egyéb rovarokat. Aromalámában párologtatva idegnyugtató, antibakteriális, és rovarriasztó. Fájdalomcsillapító és lázcsillapító hatású, kimerültség és gyomoridegesség esetén alkalmazható. Fejfájásra, hasfájásra borogatásként is alkalmazhatjuk. Fürdővízbe csepegtetve kellemes, ellazító illata mellett kiváló bőrtápláló hatását is élvezhetjük. Nyugtató masszázsolajként segíti az izmok ellazulását.

Mentális hatások:  Fokozza az éberséget és a koncentrációképességet, párologtatva frissíti és fertőtleníti a szoba levegőjét, elriasztja a szúnyogokat.

Mindent a citromfűrőlindiai citromfű, citromos fűszercirok vagy tevefű néven is ismert erősen citromillatú fűféle. Ázsiában és Amerikában honos, jellegzetes ízvilága miatt a thai és a vietnámi konyha meghatározó fűszere, sereh néven az indiai konyha kedvelt alapanyaga. Magas A-vitamin tartalmú olaj, így különösen alkalmas kozmetikumok, testápolók és arctonikok készítésére, csökkenti a bőr zsírosságát és nyugtatja a gyulladt vagy aknés bőrt. Aromaterápiában vérkeringést serkentő, izomtónust javító szer. Friss illata miatt a parfümgyártásban is kedvelt alapanyag. Dekoratív dísznövény, mely a téli időszakban igényli a lakás melegét.

Márka Neuston

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 14.
Sok jót hallottam a teafa olajról, bőrgyógyászati problémák kezelésére. Kipróbáltam. Néha az arcomon kiütések jelennek meg, és nem használtak a különböző kenőcsök. A teafa olaj igen ! Ajánlom mindenkinek.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő